Съдът отсъди: Прекаленото харчене на Джони Деп не е достатъчен аргумент срещу него

Съдът отсъди: Прекаленото харчене на Джони Деп не е достатъчен аргумент срещу него
Снимка: fmovies st
11 Юли 2017

Върховният съд на Лос Анджелис реши, че склонността на актьора Джони Деп към прахосничество не е достатъчно основателен аргумент срещу него и не е от значение за правния спор между него и бившите му мениджъри Джоел и Робърт Мандел.

Припомняме, че в началото на годината бившите мениджъри на Джони Деп заведоха дело срещу него с твърдението, че разточителният му начин на живот с разходи от над 2 млн. щатски долара на месец, е причината за финансовите му проблеми. Освен това те посочиха, че от години актьорът не е изготвял данъчна декларация и не е плащал задълженията си. Искът от тяхна страна беше подаден в съда в Лос Анджелис две седмици, след като Джони Деп заведе дело срещу бившата си мениджърска компания "Мениджмънт груп" за лошо управление на състоянието му.

Съдия Тереза Бюдет отхвърли основния аргумент на бившите мениджъри, които актьорът, обвини в присвояване на 28 млн. долара от него. "Мениджмънт груп" не успяха да убедят съда, че не те, а ексцентричността и склонността към разточителство на актьора са основната причина за влошаването на финансовото му състояние.

Според финансовите одити на Деп той е похарчил близо 75 млн. долара, за да си купи 14 различни жилища, а други 18 млн. е инвестирал в закупуването на свръхлуксозна яхта. Освен тях той е профукал още 11 млн. за реставрацията на cтapиннo имeниe oт 18 вeĸ в Ceн Tpoпe, както и 5,35 млн. за още три имота на Бахамските острови.

Прочетете още