Stone Sour на живо в София на 27 юни

Stone Sour на живо в София на 27 юни
15 Януари 2018

Една от най-обичаните и уважавани алтернативни метъл банди в света STONE SOUR се завръща в България с пълнокръвно шоу и чисто нов албум. Шоуто им ще се проведе в парка на Летище София до Терминал 2.

През 2017г. STONE SOUR прескочиха прага на 1 млн. продажби на албума си от 2006-а “Come What(ever) May”, както отчете IRAA, което го направи платинен. Сега бандата има нов албум „Hydrograd“, който ще представи на живо не само в родината си САЩ, но и на голямо европейско турне, което минава и през София на 27 юни 2018г.

А някои от призовете, които са получили момчетата от STONE SOUR от влиятелни специализирани музикални издания като Metal Hammer, които присъдиха на групата наградата „Best International Band“ за 2013г. на техните „Metal Hammer Golden Gods Awards“ и Revolver, които през същата година пък закичиха Corey Taylor с титлата „Best Vocalist“ на своите „Revolver Golden Gods“.

Corеy Taylor се разписа с концерт у нас със STONE SOUR преди 8 години на националния стадион „Васил Левски“ на едно с банди като RAMMSTEIN, MANOWAR, ALICE IN CHAINS, на втория ден на Sonisphere Festival 2010 и на т.нар. „THE BIG FOUR“: METALLICA, MEGADETH, SLAYER и ANTHRAX. Именно тогава българската публика разбра с пълна сила защо STONE SOUR са известни с наистина интензивните си изпълнения на живо. От днес вече може да стартира обратното броене до втория концерт на групата пред същата тази екзалтирана публика.

STONE SOUR идват в състав: Corey Taylor - вокали, Josh Road - китари, Roy Mayorga - барабани, Jimmy Chow - бас, Christian Martucci – китара; и ще представят дълга концертна програма.

Концертната зона ще бъде оформена изцяло около съществуващия амфитеатър в парка на Терминал 2 на Летище София, със сцена разположена до живописното езеро с естествен декор от излитащи и кацащи самолети. Входът за събитието ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на Терминал 2, а вратите за всички фенове ще отворят точно в 19.00ч. на 27 юни.

Билети може да намерите в магазин ЯКО, в мрежата на Ticketportal.bg и на касите на НДК, ОМВ, На Тъмно, книжарници Booktrading и онлайн директно от линка: http://bit.ly/StoneSourSofia

Прочетете още