STING представя новия си концертен албум "Live At The Olympia Paris"

STING представя новия си концертен албум
10 Ноември 2017

Един от най-великите музиканти в историята на световната музика – Sting, представя новия си концертен албум - Sting: Live At The Olympia Paris. Албумът излиза в дигитален формат и на DVD и blu-ray и е наличен за поръчки в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазин http://MusicMall.bg.

Sting: Live At The Olympia Paris представя незабравимия концерт на Sting в легендарната зала Olympia Paris във френската столица. Впечатляващото шоу е част от последното рок турне на изпълнителя, получило висока оценка и признание от музикални критици по цял свят.

Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Концертният албум Live At The Olympia Paris улавя значими моменти от знаменитата кариера на носителя на 16 награди ГРАМИ с въздействащи изпълнения на песни от новия му албум 57th & 9th - “I Can’t Stop Thinking About You”, “50,000”, класически хитове от времето на група The Police, както и емблематични за соловата кариера на Sting парчета.

Sting: Live At The Olympia Paris демонстрира огромния талант на Sting като певец, китарист, автор на песни и композитор. На сцената Sting е в компанията на четирима музиканти, с които работи успешно дълги години - Dominic Miller (китара), Josh Freese (барабани), Rufus Miller (китара) и Percy Cardona (акордеон). Беквокалите са дело на сина на Sting Joe Sumner, Diego Navaira и Jerry Fuentes, част от триото The Last Bandoleros.

Sting: Live At The Olympia Paris включва бонус съдържание с 9 изпълнения на Sting с участието на гост-артисти.

Прочетете още