Roger Waters се завръща в България през 2018

Roger Waters се завръща в България през 2018
19 Септември 2017

Великият рок музикант и съосновател на Pink Floyd Роджър Уотърс се завръща в България през 2018 година. Страната ни ще е една от дестинациите в турнето му „Us+Them“, което беше обявено вчера на сайта на музиканта, който преди близо две седмици навърши 74 години.

Концертите от поредицата ще включват изпълнения на песни от някои от най-известните албуми на Pink Floyd като „The Dark Side of The Moon“, „The Wall“, „Animals“, „Wish You Were Here“ и други, както и от последния му солов албум „Is This the Life We Really Want?“, който излезе на 2 юни 2017 и е първият рок албум на Роджър от 25 години насам.

Снимка: Alterna2 http://www.alterna2.com

Все още не е обявена дата за посещението му у нас, но е известно, че освен България, Роджър ще посети също Австрия, Хърватия, Чехия Финландия, Германия, Франция, Унгария, Ирландия, Великобритания Норвегия, Португалия Русия, Швеция, Швейцария, Северна Америка и други.

Всички помним, че легендарният музикант посети България през лятото на 2013 година и изнесе спектакъла "The Wall" пред хиляди на стадион „Васил Левски” в столицата. Цялостното представяне и визуализация на "The Wall" беше изключително впечатляващо и сме сигурни, че българската публика с нетърпение ще очаква г-н Роджър Уотърс през 2018-та година.

Прочетете още