Нов трейлър на Star Wars: The Last Jedi! Ето подробности

Нов трейлър на Star Wars: The Last Jedi! Ето подробности
11 Октомври 2017

Феновете на "Междузвездни войни" вече могат да гледат нов трейлър за предстоящия филм от поредицата. Star Wars: The Last Jedi ще излезе по кината на 15 декември. Отново ни вълнува филмовата вселена на „Star Wars” и поводът е дългоочакваният пълен трейлър на „Междузвездни войни: Последните джедаи” на Райън Джонсън, за който очакваме да бъде един от най-добрите и различни филми от сагата.

Самият режисьор предупреди, че монтажът е силно подвеждащ, но това е само още една причина да чакаме с нетърпение Епизод VIII! Новият трейлър към осмата част от сагата е тук!

"The Last Jedi" ще продължи разказа си за обучението на Рей като джедай и каква ще е развръзката с новия злодей Сноук. Освен това ще даде и отговор на въпроса какво ще се случи с героинята на Кари Фишър принцеса Лея. Актрисата почина в края на 2016-та година на 60-годишна възраст. 

Режисьор и сценарист на „Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi“ е Райън Джонсън („Looper: Убиец във времето“), а в ролите ще видим Дейзи Ридли, Марк Хамил, Адам Драйвър, Джон Бойега, Кари Фишър, Оскар Айзък, Лора Дърн, Лупита Нионг‘о, Донал Глийсън, Антъни Даниълс, Гуендолин Кристи, Анди Съркис, Бенисио дел Торо, Кели Мари Тран, Том Харди, Питър Мейхю, Били Лурд, Франк Оз, Майк Куин и др.

Откакто Disney закупиха правата за Star Wars, за сагата вече има два филма - седмата част, озаглавена "The Force Awakens", който донесе 861 млн. долара приходи за пет седмици само на територията на САЩ, а в глобален мащаб – 1,88 млрд. долара и филмът, посветен на бунтовниците - "Rogue One", който оглави бокс-офис класацията на Северна Америка още с излизането си. Приходите от него също надхвърлиха 1 млрд. долара.

Прочетете още