Първи трейлър на Alicia Vikander като Lara Croft

Първи трейлър на Alicia Vikander като Lara Croft
20 Септември 2017

Появи се първи тийзър на новата киноадаптация по играта Tomb Raider и екшън-героинята Lara Croft. В главната роля влиза носителката на „Оскар” Alicia Vikander, която заменя Angelina Jolie, а сюжетът на филма, озаглавен на български „Tomb Raider: Първа мисия” се развива седем години след изчезването на бащата на Lara Croft. Тя е на 21 години, отказва да застане начело на глобалната бизнес империя и вместо това работи като велокуриер в Лондон, докато опитва да завърши образованието си. Въпреки съветите на хората от обкръжението си, Lara отказва да приеме смъртта на баща си и да продължи напред с живота си. Вместо това се впуска в разследване на мистериозното му изчезване и това начинание я отвежда до последното място, на което е видян той. Това е тайнствена гробница на митичен остров до бреговете на Япония, която може да й помогне да разкрие загадката.

Освен Alicia Vikander, актьорският състав включва Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu и Hannah John-Kamen. На режисьорския стол е норвежецът Roar Uthuag, сътворил апокалиптичния екшън "Вълната".

Филмът се очаква да излезе по екраните на 15 март 2018.

Ето го и трейлъра:

В добавка към трейлъра получаваме и кратък видеомейкинг, който акцентира върху Alicia Vikander и нейните качествата -  тежките тренировки, през които минава, за да се подготви за ролята.

Прочетете още