Paul McCartney обяви първите дати от турнето си през 2018

Paul McCartney обяви първите дати от турнето си през 2018
6 Юли 2018

Носителят на 16 награди „Грами” Пол Маккартни анонсира първите си концертни дати през 2018. Турнето се казва „Freshen Up” и е по повод предстоящия нов студиен албум „Egypt Station” който ще излезе на 7-ми септември 2018 г. и е 17-ти солов албум на бившия член на The Beatles. Концертите, които са обявени са само в Канада в периода 17-30.

Ето датите:

17 септември – Квебек сити – the Videotron Centre

20 септември – Монреал – Bell Centre

28 септември – Уинипег – Bell MTS Place

30 септември – Едмънтън – Rogers Place

“Харесвам думите „Egypt Station” - напомнят ми на истинските абуми, които правихме навремето. Този започва с гара Египет и всяка следваща песен е като различна гара. Това е като едно мечтано пътешествие, на което ни води музиката." - споделя Маккартни за новата си продукция.

Заедно с новината за албума излязоха и първите 2 сингъла от него: "Come On To Me" и "I Don't Know". Сингълът „Come on to Me“ звучи в стила на The Beatles със своята поп ритмика, а „I Don’t Know“ е по-меланхолична балада за пиано.

Освен това, наскоро Маккартни участва в „Carpool Karaoke” и този епизод на популярното шоу се превърна в истински триумф с вече близо 25 милиона гледания само в платформата YouTube .  

Вижте:

Пол Маккартни е включен в Книгата на рекордите на Гинес като най-успелия композитор в историята на популярната музика. Самостоятелно и с The Beatles той написва над 50 хита, повече отколкото който и да е друг музикант.

Прочетете още