"Отряд самоубийци" чупи рекорди

Снимка: way-of-the-gun
23 Август 2016

Американският „Отряд самоубийци” на „Уорнър Брос”, превзе върха на финансовата класация в Северна Америка и вече трета седмица е там, сочат неокончателните данни на „Ексибитър рилейшънс”.

Снимка: luxangel91

„Отряд самоубийци“, вдъхновен от анимациите на „Разширената вселена” на Ди Си, е на сценариста и режисьора Дейвид Ейър. Филмът е трети подред в поредицата.

В суперпродукцията за 175 милиона долара този път съдбата на света е в ръцете на опасни престъпници, които да го защитят от новата заплаха.

Снимка: luxangel91

Въпреки различните отзиви, филмът с участието на Уил Смит, Джаред Лето и Марго Роби събра невероятните 135,1 милиона още с излизането си на екраните и счупи рекорда за най-добре платена масова премиера в историята за август. От този уикенд има още 20,7 милиона долара и получи сбор 262,3 милиона от кината в САЩ и Канада от излизането си пред масовия зрител.

Снимка: luxangel91

Втори е Sausage Party – американската анимация от 2016 г. Режисьори са Конрад Върнън и Грег Тирнън, а сценарият е на Евън Голдбърг, Сет Роугън, Кайл Хънтър и Ариел Шафир. Филмът събра 15,3 милиона и общо 65,3 милиона от излизането си.

За всички, които не са гледали „Отряд самоубийци“, ето трейлара на филма.

Източник: БГНЕС

Тагове: Кино

Прочетете още