Остават само 1000 еднодневни билета за ВАРНА МЕГА РОК

Остават само 1000 еднодневни билета за ВАРНА МЕГА РОК
7 Юни 2018

Малко повече от 1000 еднодневни билета за най-големия рок фестивал за 2018 година - чудовището ВАРНА МЕГА РОК, остават от промоционалния период, обявен от организаторите. Както е известно, компанията на Кметъла Цонко Цонев, която е организатор на събитието, пусна ценните хартийки на цена от 60 лв. за двата дни - 18 и 19 август.

Периодът от 1 до 11 юни ще бъде единственият, в който може да се вземат билета само за един от дните на фестивала. До момента организаторите са продали почти всички възможни места на тази цена, а до понеделник феновете имат шанс да се сдобият с достъп. Мястото за закупуване на билети са платформите http://Eventim.bg и http://E-ticketsmall.com

"За първа година сме организатори на този фест на рока във Варна и се стараем да създадем нещо, което ще остане живо през годините. Затова ще обгрижим феновете с максимално внимание. NIGHTWISH и ГЛЕН ХЮЗ са сред най-големите имена в рок музиката. В същото време, стиловете са различни и това ще даде възможност да задоволим всички вкусове. И тъй като се очертава два доста различни стила в двата дни - пуснахме еднодневни билети. Готвим и доста изненади за феновете. Вече дадохме възможност да бъде спечелен един мотор от известна марка, но това е само началото", разкри организаторът Цонко Цонев.

Той предупреди, че цената ще се промени с наближаването на събитието. Към момента двудневните билети ще струват 90 лв. до 18 юли 2018 година. От следващия ден цената ще бъда 120 лв.

ВАРНА МЕГА РОК  е с кралете на NIGHTWISH ще са хедлайнери на новия рок фест, а другата мегазвезда е Гласът на Рока ГЛЕН ХЮЗ - бивш вокалист на ДИЙП ПЪРПЪЛ и БЛАК САБАТ, който ще свири с БТР и ще изпълнява само песни на "пурпурните". Хюз ще бъде хедлайнер на 18-ти, а NIGHTWISH - на 19-ти август. Първата вечер ще бъде "украсена" от американската пауър и прогресив метал банда КАМЕЛОТ, а втората - от виолончелистите АПОКАЛИПТИКА. От българските групи КИКИМОРА, КОНКУРЕНТ, КРОСФАЙЪР и БЕНДИДА.

Повече информация може да намерите на сайта на фестивала http://www.varnamegarock.com

Прочетете още