На 31 юли, на сцената на стадион Лазур в Бургас ще се проведе фестивала Summer Chaos 2017

На 31 юли, на сцената на стадион Лазур в Бургас ще се проведе фестивала Summer Chaos 2017
14 Юни 2017

M. E. MUSIC представя тазгодишното издание на SUMMER CHAOS 2017, със специалното  участие на кралицата на метъла Tarja Turunen и класиците на немския тежък жанр KREATOR и CREAMTORY. Събитието ще се състои на 31 юли, понеделник, на Стадион Лазур в Бургас, начало 15:00 часа.

Продажбата на билети за събитието стартира  днес - 14 юни 2017 г., в мрежата на Тикетпро България, бензиностанции OMV, партньорските каси в цялата страна, както и онлайн на http://www.ticketpro.bg.

На сцената на фестивала в предишните му издания, българската публика е имала щастието да види Godsmack, The Prodigy, Bullet For My Valentine, Papa Roach, House of Pain, Clawfinger, Biohazard, Amorphis и още много груги.

Ледената кралица на тежкия жанр TARJA TURUNEN със своя феноменален глас е отлично позната на меломаните по цял свят и няма нужда от представяне. Гостуванто й в Бургас е част от европейското й турне The Shadow Shows.

Германците от KREATOR се смятат за едни от основоположниците на траш течението в метъла. Създадени в далечаната 1982 г., днес групата има зад гърба си 16 студийни албума и милиони фенове по цял свят. Участието на KREATOR на Summer Chaos 2017 е част от турнето им, промотиращо издаването на най-новия албум на бандата  - „Gods of Violence“.

Готик-индастиъл ветераните CREAMTORY носят титаничната сила на тежкия метален звук вече над четвърт век. Всеки от албумите им звучи новаторски и различно, а самата банда отдавна е надраснала класическите очертания на „готик-метъл” пространството, за да се отличи като безпогрешно разпознаваема.

Допълнително ще бъдат обявени още две банди, които ще се включат Summer Chaos Festival 2017. А междувременно - следете за предстоящите HAPPY HOUR промоции относно продажбата на билети.

Прочетете още