Muse пуснаха чисто новия си сингъл “Thought Contagion”

Muse пуснаха чисто новия си сингъл “Thought Contagion”
16 Февруари 2018

Muse представиха новото си парче “Thought Contagion”, а видеото към сингъла е на режисьора Lance Drake, който стои и зад видеото към “Dig Down”. Визуализацията на “Thought Contagion” представя заразителна любовна история от 80-те на фона на неонови светлини.

Слушайте и гледайте “Thought Contagion”:

Matt Bellamy споделя: „Смисълът на песента “Thought Contagion” се крие в това как мислите, идеите и вярванията на другите хора понякога могат ни да повлияят и да променят нашето мислене.”

По-рано тази седмица бандата беше отличена с престижната награда на NME в категорията “Best Festival Headliner”, след емблематичния им концерт на фестивала Reading & Leeds през 2017 г., на което Brian Johnson от AC/DC се присъедини към тях на сцената за невероятна интерпретация на “Back In Black”.

Muse са Matt Bellamy, Dominic Howard и Chris Wolstenholme. Последният им албум “Drones”, който излезе през 2015 г., дебютира на първата позиция в 21 страни по света, като стана първия за групата албум номер едно в САЩ. Записът спечели и награда Grammy, която е втората за групата, в категорията “Best Rock Album” през 2016 г. От сформирането си през 1994 г., Muse имат издадени 7 студийни албума с продажби от 20 милиона копия в целия свят. Познати като една от най-добрите банди на живо в света, Muse имат множество отличия включително две награди Grammy, една награда American Music Award, пет MTV Europe Music Awards, две Brit награди, 10 NME, 7 Q Awards и други.

Прочетете още