Легендите на електронната музика KRAFTWERK с уникален концерт в София

Легендите на електронната музика KRAFTWERK с уникален концерт в София
15 Ноември 2017

Пионерите на електронния саунд KRAFTWERK идват у нас за един уникален мултимедиен 3-D концерт. Датата на вълнуващото събитие е 28 февруари, а мястото – зала Универсиада. Феновете на суперизвестната немската банда ще станат свидетели на неподражаемия им стил, а билетите за страхотното шоу са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Известна като една от най-влиятелните електронни групи в света, KRAFTWERK е създадена през 1970 г. в Дюселдорф от Флориан Шнайдер и Ралф Хютер. С революционния си звук и синтезатори, те поставят началото на музикалните тенденции в електронната музика. Близо 50 години по-късно, името KRAFTWERK  продължава да бъде синоним за иновация в музиката. В композициите им умело са вплетени новаторски техники, синтетични гласове и ритми, а огромното им влияние може да бъде забелязано в цяла гама музикални жанрове: от електро до хип-хоп, от техно до поп.

Повелителите на електронния звук пристигат у нас с най-новото им и суперуспешно 3-D шоу в състав: Ралф Хютер, Флориан Шнайдер, Фриц Хилперт и Фалк Грифенхаген. Видео трйлър на впечатляващия спектакъл можете да видите тук: http://www.kraftwerk.com/VIDEO/KRAFTWERK%20%E2%80%93%203-D%20THE%20CATALOGUE(3).mp4

Концертът на KRAFTWERK е на 28 февруари от 20:00 часа в зала Универсиада. Билетите за шоуто могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. Организатор е NuCoast Concerts.

Прочетете още