Легендарните Bon Jovi се завръщат с дългоочаквания нов албум "This House Is Not For Sale"

Легендарните Bon Jovi се завръщат с дългоочаквания нов албум
Снимка: Анимато Мюзик/ Universal Music
4 Ноември 2016

Легендарните рок музиканти от Bon Jovi представят своя дългоочакван нов албум - "This House Is Not For Sale", чиято премиера в световен мащаб е днес.
У нас албумът излиза от Анимато Мюзик/ Universal Music с медийната подкрепа на Радио 1 Рок и е наличен за поръчки в стандартна и делукс версия в онлайн магазин MusicMall.bg: http://bit.ly/2dzHKtz.

"This House Is Not For Sale" е 14-ият студиен проект в дискографията на бандата и вторият албум след напускането на китариста Ричи Самбора, който беше заместен от Фил Х. Новият проект промотира и басиста Хю Макдоналд като официален член на Bon Jovi, независимо, че музикантът свири с групата от 1994г.

Обединяващата идея на песните в албума е идеята за цялост, трайно наследство и силната връзка между музикантите, а обложката представлява изумително черно-бяло изображение на голяма историческа къща с дълбоки корени - дело на художника Jerry Uelsmann. Фронтменът на групата Jon Bon Jovi вижда снимката преди години и внушителната постройка го вдъхновява.

"Тази снимка разказва цялата ни история ...", с вълнение споделя изпълнителят. Черно-бялото изображение не спира да го преследва докато работи над заглавното парче от албума - "This House Is Not For Sale".

Снимка: Анимато Мюзик/ Universal Music

Голяма част от парчетата бандата записва в студиoто в Ню Йорк, където са направени и записите по дебютния им албум от 1983 г. - "Avatar". През последните години музикантите се сближават още повече в резултат на събития, които преживяват заедно и споделят, че с този албум имат какво да кажат, а не просто да се докажат.

Всички 12 парчета в "This House Is Not For Sale" документират 3 много бурни за Jon Bon Jovi години, в които той се намира на кръстопът. "Хората не са свикнали да ме виждат уязвим. За тях аз съм разказвач и герой, човек, който пее химни за величие", разказва фронтменът.



Вторият сингъл от албума "Knockout" е завръщане на Jon към истинското му аз. Това е песен за борбата за надежда.

Тагове: Нов албум

Прочетете още