Godsmack с концерт в София на 27-и ноември в зала Арена Армеец

Godsmack с концерт в София на 27-и ноември в зала Арена Армеец
21 Май 2018

Godsmack ще изнесат концерт в София на 27-и ноември! Номинираните 4 пъти за награди Грами музиканти идват с всичките си хитове в зала „Арена Армеец“, а шоуто е част от турнето в подкрепа на новия албум „When Legends Rise“, по който работиха през цялата 2017-та година. Рок бандата от Бостън ще представи и парчета от „When Legends Rise“.

Снимка: mzagerp

Новият дългосвирещ проект на Godsmack се появи четири години след  предишния им албум „1000 hp” и представя стремежа на бандата да завладее още по-мащабни музикални територии.  

„За да изградиш новото, трябва да изгориш старото до основи. Заглавието на албума е метафора. Животът може да е предизвикателен на моменти и да те повали на земята. Но ако се вгледаш в себе си и намериш вътрешната си сила, ще се изправиш отново и ще успееш. През последните години минах през много трудни моменти и научих този урок от собствен опит.  Преминавайки на светлата страна, ние сме решени да бъдем по-добри и по-силни в това, което правим. Готови сме за работа“, споделя за албума и турнето вокалът Sully Erna.

Снимка: Bulgarian Live Music

"Godsmack отдавна заслужиха мястото си сред най-големите рок групи в света и за нас е чест, и привилегия да организираме първия им концерт в София. Освен песни от най-новия албум, феновете ще чуят и всички най-големи техни хитове, превърнали ги в групата, която са сега", заяви Алекси Калев от Bulgarian Live Music.

Съли Ърна и компания са носители на наградата Artist of the Year на Billboard Music Awards, имат над двайсет милиона продадени албума по целия свят и три албума, които стигат до първото място в американската класация за албуми Billboard Top 200.

Godsmack ще излязат на 27 ноември в зала "Арена Армеец", а билетите тръгват в продажба от утре, 22 май, в мрежaта на Eventim в цялата страна, Билетен център на НДК, Български пощи.

Прочетете още