Dominic Miller със специален концерт в София на 12 май

Dominic Miller със специален концерт в София на 12 май
Снимка: Sofia Live Club
16 Март 2018

Един от най-известните китаристи и съвременни композитори пристига в България по покана на Sofia Live Club. Доминик Милър ще изнесе специален концерт на 12-ти май. Събитието ще е част от турнето „Silent Light“ за 2018-та година. Концертът е повече от очакван, а поводът е, че клубът за жива музика навършва цели 9 години и ще празнува подобаващо.

Доминик има записани 14 албума. Последният е „Silent Light” и ще бъде представен на широката аудитория с турне за 2018 година. За събитието в София, музикантът пристига със своите колеги, а именно невероятните музиканти – Николас Фижман (бас) и Майлс Боулд (барабани).

По време на концерта ще може да чуем най-доброто от 20 години самостоятелно творчество и любимите мелодии от съвместната му работа с един от най-легендарнтеe британски изпълнители - Sting. Двамата започват съвместната си кариера през 1990 година. Към момента имат над 1500 съвместни концерта зад гърба си и смело продължават да ги увеличават.

Предстоящото шоу на създателя на „Shape of my heart“ ще бъде много по-бурно с белгийския басист Николас Фишман и барабаниста Майлс Боулд, които са неизменна част от турнето на Доминик.

БИЛЕТИ за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim.bg и на място в деня на концерта.

Прочетете още