Британските метъл величия Iron Maiden със специален концерт в Пловдив на 22 юли, 2018

Британските метъл величия Iron Maiden със специален концерт в Пловдив на 22 юли, 2018
13 Ноември 2017

Един специален концерт в нов формат- HILLS EXCLUSIVE на фестивала HILLS OF ROCK.

Те са една от най-успешните метъл банди на всички времена! IRON MAIDEN, изпълнителите на вечните рок класики като “Run To The Hills”, “Fear Of The Dark”, “Blood Brothers” и “Dance Of Death”, са една от най-влиятелните и възхвалявани групи на световната музикална сцена.

След невероятния успех  на световното турне през 2016-2017 година, по повод 16-тия студиен албум The Book of Souls, Iron Maiden отново поемат на път през 2018 с поредица от концерти и фестивални шоута в Европа. Световното турне Legacy Of The Beast ще постави началото си в Талин, Естония на 26 май и ще завърши в O2 Арена в Лондон, на 10 август. Пълният списък с датите за европейското турне ще бъде публикуван на http://www.ironmaiden.com, като концертите се очаква да продължат и през 2019.

Концепцията за световното турне Legacy Of The Beast е вдъхновена от едноименната мобилна игра и комикс на Maiden. Дизайнът на сцената ще е зрелищен. Там ще оживеят няколко различни съединени „свята“, а сетлистът ще включва голяма част от хитовете на групата, както и изненади от по-късните албуми.      

Многобройните почитатели на Iron Maiden в България, ще могат да видят идолите си на живо по време на HILLS EXCLUSIVE на 22 юли, 2018 година, Гребен канал, 20:00ч. Специалните гости на концерта се финализират в момента и ще бъдат обявени скоро!

Билетите за HILLS EXCLUSIVE с IRON MAIDEN могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на http://www.ticketpro.bg и http://www.eventim.bg.

ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ стартира на 24 ноември (петък), 2017г. от 11:00ч.

Прочетете още