Благотворителен „Лов на съкровища“ в София, Пловдив и Варна

Благотворителен „Лов на съкровища“ в София, Пловдив и Варна
10 Септември 2017

С благотворителна кауза в подкрепа на деца, лишени от родителски грижи, в три града в страната стартира четвъртото издание на „Лов на съкровища и легенди“ на открито - ТРЕЙС. В доказалия се през изминалите три сезона формат над 60 отбора от по 5 човека се посвещават на спорт, физически, логически предизвикателства и ориентиране в стремежа си към победа, а тази година и в желанието си да подкрепят благотворителна кауза. (www.trace.amaze.bg)

Даряване на спортни артикули и логически игри ще се осъществи с помощта на набраните средства от билетите за участие в TRACE 2017 г. Всички желаещи да изживеят едно различно приключение с кауза могат да се включат в благотворителните съревнования през септември и октомври - във Варна (10.09.17), в Пловдив (17.09.17) и в София (01.10.17).

Трейското трасе се разпростира на близо 6 000 дка, за да предизвика отново над 300 ентусиасти в 8 различни направления като ориентация, логика, досетливост, екипна работа и други.

Приключенците се впускат по обширното трасе, като следват улики, разчитат карти, решават загадки и преминават предизвикателства по пътя към скритото съкровище. Някои изпитания са индивидуални, а други колективни, но по време на цялата игра трябва да разчитат на помощта на своите съотборници.

Всички точни локации в отделните градове се пазят в тайна. Ден преди старта на приключенския маратон ще бъдат разкрити конкретните местоположения на игрите. Организаторите са се погрижили да изберат удобни и достъпни места за участниците в близост до градски транспорт и паркинг за автомобили.

Всички участващи отбори ще имат шанса да се съревновават за титлата Трети национален победител на TRACE, ваучер за безплатно участие в Escape room, нощувка за двама в спа хотел и други награди. Екипът на състезанието подготвя редица изненади за всички ентусиасти, които ще изберат Благотворителен TRACE 2017 г.

Записване за участие в състезанието може да направите на http://www.trace.amaze.bg.

Прочетете още