Б.Т.Р. ще разтърсят зала 1 на НДК с 3 часа рок музика на 29 март

Б.Т.Р. ще разтърсят зала 1 на НДК с 3 часа рок музика на 29 март
20 Февруари 2018

Концертът „Невидими стени“ на Б.Т.Р. несъмнено е едно от най-значимите музикални събития от културния афиш на 2018 г. Рокаджиите подготвят концерт с безкомпромисна класа във всички компоненти – музика, звук, визия, шоу, настроение, динамика и мултимедия и на 29 март ще разтърсят зала 1 на НДК с 3 часа първокласна музика.

Б.Т.Р. в състав - Атанас Пенев - вокали, Славчо Николов - китари, вокали, Иван Калфов - бас-китара, Илиян Диков - барабани ще забият повечето песни от последния си албум „Невидими стени“ и най-популярните си хитове. Гост - музиканти на концерта са: пиано - Ясен Велчев /ТЕ/ и Антоний Георгиев /АХАТ/, китари - Добромир Поликов.

С „Невидими стени“ е озаглавен и 12-ия студиен албум на Б.Т.Р. който е с определено  завръщане към твърдия звук и ще е на музикалния пазар през месец март 2018 г. Албумът включва  10 песни, всички по музика и текст на Славчо Николов с изключение на въздействащия текст на Александър Петров към песента създадена за харизматичния актьор Христо Мутафчиев. Аранжиментите са на Б.Т.Р.

С присъщата на ярките таланти привидна лекота с която се случват нещата, Б.Т.Р. наложи собствен стил на рок сцената в България. Очаквано и логично, пилотният сингъл „Моята сила“ от предстоящия албум „Невидими стени“ оглави музикалните класации, а лентата със сюжет, близо до екшън драма, с реж. Асен Блатечки е от най-впечатляващите видеопродукции.

Билетите за концерта „Невидими стени“ се разпространяват в мрежите на ticketportal и касите на НДК. БГ Радио, Радио 1 и Радио 1 Рок са медийни партньори на концерта.

Прочетете още